Eläinfysioterapeutti Inkeranni Malmi

 

Valmistuin fysioterapeutiksi -93, jonka jälkeen olen erikoistunut ortopediseen  manuaaliseen terapiaan (OMT) 1998-2001, akupunktioon 2001-2002,lymfaterapiaan 2013 ja eläinfysioterapiaan 2016-17. Eläinten akupunktiokoulutuksen olen käynyt Helsingin Yliopistollisessa Eläinsairaalassa 2018.
Olen toiminut fysioterapeuttina pääasiassa yksityisellä puolella tuki-ja
liikintaelinsairaiden asiakkaiden parissa. Ammatinharjoittajana olen toiminut vuodesta 2000 ja yksityisyrittäjänä vuodesta 2019 perustettuani oman yrityksen Pohjois-Tapiolaan Louhentielle, Pohjantorille.
Fysioterapiaosaamisen vankka pohja, itsensä kehittämisen halu ja kiinnostus myös eläinten hyvinvointia kohtaan innoittivat minut opiskelemaan eläinfysioterapiaa. Eläinfysioterapeuttina parannan eläimen liikkumis- ja toimintakykyä fysioterapian keinoin. Asiakkaitani ovat pääasiassa koirat, mutta hoidan mielelläni muitakin pieneläimiä ja silloin tällöin hevosia. Hoidan eläinasiakkaani toistaiseksi kotikäynteinä.
Fysioterapia alkaa aina eläimen tutkimisella: havainnoin potilaan liikkumista eri askellajeissa ja tutkin tuki-ja liikuntaelimistön kunnon, kuten lihaksiston symmetrisyyden, rangan ja nivelten liikelaajuudet, tasapainon sekä koordinaation, tarvittaessa tutkin myös esimerkiksi tuntoaistin. Tulosten pohjalta laadin yksilöllisen hoitosuunnitelman ja tavoitteet yhdessä omistajan kanssa.
Katso tarkemmin eläinfysioterapiasta ja akupunktiosta nettisivuiltani  www.fysinka.fi
Haluan olla hyvä siinä mitä teen ja siksi kehitän itseäni jatkuvasti käymällä säännöllisesti sekä ihmis- että eläinpuolen koulutuksissa.
Elän valkoisenpaimenkoirani Norin (10 v.) kanssa. Vietämme vapaa-ajan mökillä
metsissä samoillessa, marjastaessa ja sienestäessä. Myös ystävät ovat minulle
tärkeitä.


Ajanvaraus 040 7768101 tai sp fysinka.inkamalmi@gmail.com

 

Yhteystiedot

OivaKoira 

Tontunmäentie 21,

02200 Espoo

info@oivakoira.fi

050-594 22 87 

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-23.
 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

 

     

 

 

 

Powered by Aava 3