Sopimusehdot OivaKoira  (20.1.2024)

Koulutukset ja tilan vuokraus

OivaKoira koulutukset tapahtuvat  henkilökohtaisen koulutussuunnitelman mukaisesti yksityisohjauksessa/ryhmässä sekä tilauskoulutuksina. Koulutusten kestot ja hinnat ovat määritelty kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Koulutukseen tulee ottaa mukaan koiralle maistuvat makupalat, mieleinen lelu, tavallinen talutin ja kaulain/valjaat.

Ryhmät toimivat pääsääntöisesti sisällä koirakoululla ja mahdollisesti ulkona kesäkaudella. Yksityisohjaus ja tilauskoulutukset toimivat koirakoululla, ulkona, kotikäyntinä tai erikseen sovitussa paikassa.

Kestot  ja koiramäärät ovat määritelty ryhmäkohtaisesti. Ryhmään ilmoittautuminen on sitova. Maksut maksetaan maksukortilla, tasarahakäteisellä tai Mobilepayllä Oivakoiran toimistolle tai etänä verkkomaksuna. 

Koirakoulu tuntien/koulutustilan vuokraus varausten peruutus/siirto viimeistään 2 vrk ennen varauksen ajankohtaa sähköpostitse tai nettikalenterissa. Akuutit myöhässä tehdyt peruutus ilmoitukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Peruuttamaton/myöhässä peruttu varaus veloitetaan kyseisen varauksen täytenä hintana/katsotaan käytetyksi ajaksi . Sarjakorteissa perutun kerran tilalle varataan rästikerta kortin voimassaoloajan kuluessa mikäli peruutus on tehty 2 vrk ennen koulutusta. Sarjakortti on sitova ja käytettävä määräajan kuluessa niin yksityisohjauksissa kuin ryhmissä.

Tilan vuokrauksissa yli 1 h  käytön varaus tai koko varausjakson peruutus tulee tehdä 14 vrk ennen varauksen alkua. Lasku on käytössä vain kerhoilla/seuroilla koulutuksissa/tilan vuokrauksesta. Laskussa 10 € toimistomaksu.

Juoksuaikainen narttu voi osallistua OivaKoira yksityisohjauskoulutuksiin sekä tilanvuokraus toiminnassa koulutuksiin. Tällöin tulee koiralla käyttää juoksuaikasuoja koulutuksessa. OivaKoiran ryhmiin juoksuaikainen narttu EI voi osallistua.

Koiran omistaja (asiakas) vakuuttaa, että hänen antamansa tiedot ovat oikeat ja että koiralla/koirilla on ruokaviraston ohjeiden mukaisesti voimassaolevat rokotukset, eikä koira/koirat sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia koulutukseen tullessa. Lisäksi koiralla/koirilla tulee olla voimassa oleva sisä- loistorjuntalääkitys. Madotusta suositellaan vähintään 2 krt vuodessa. Ulkoloistorjuntana tulee käyttää apteekin tuotteita: valeluliuos/punkkipanta/tbl.

Asiakas tuo omalla vastuullaan koiran/koirat koulutukseen ja vastaa koiran/koirien aiheuttamista aineellisista ja henkilöön tai toiseen koiraan kohdistuneista vahingoista. Vahinkoasiat käsitellään tapauskohtaisesti omistajan kanssa. Omistaja on velvollinen ilmoittamaan ongelmakoirasta (esim .aggreessiivisuus/haukkuminen/merkkailu). Koiran /omistajan sairastumiset yms. tulee ilmoittaa viipymättä  OivaKoiralle sähköpostitse info@oivakoira.fi.

Molemmat osapuolet (asiakas ja OivaKoira ) sitoutuvat noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

 

Yhteystiedot

OivaKoira 

Tontunmäentie 21,

02200 Espoo

info@oivakoira.fi

050-594 22 87 

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-23.
 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

 

     

 

 

 

Powered by Aava 3