Koirakoululaisia 2024

Helmikuu  

Peppi on kaksi vuotias berninpaimenkoira – herkkä, hieman epävarma ja ujo tyttö. Olemme käyneet Tiltun opissa saamassa itsevarmuutta ja hihnan toiseen päähän selkeyttä ohjauksessa.  Peppi rakastaa tulla treeneihin ja onkin ollut tosi hienoa nähdä miten positiivinen yhteinen tekeminen on rakentanut molemminpuolista ymmärrystä ja lisännyt arjen sujuvuutta. Treenien vaikutus tuntuu niin hihnalenkeillä kuin kotioloissa. Yhteiselämä on harmonisempaa ja oma toimintani johdonmukaisempaa. Pepin itsevarmuuden kasvu ja luottamus minuun on lisääntynyt ja monenmoiset pelkotilat vähentyneet. On ollut itselle hyvin tärkeää saada edetä omassa tahdissa, ja että on voinut luottaa Tiltun ohjaukseen ja siihen, että hän näkee jokaisen koiran erityistarpeet.

 

Tammikuu  

Tessan tarina: Tessa on iloinen ja aktiivinen 3-vuotias whippet. Nuorempana Tessalle sattui onnettomuus, jonka takia sen liikkumista piti pitkään rajoittaa. Juoksemista rakastavan koiran kanssa tämä oli haastavaa, ja piti keksiä muita keinoja purkaa sen välillä loputtomalta tuntuvaa energiaa. Sitä kautta päädyimme tutustumaan rally-tokoon. Rally-tokossa viehättää erityisesti iloinen yhteistyö koiran kanssa.

Tiltun oppiin pääsimme viime syksynä, ja olenkin saanut Tiltulta hyviä vinkkejä, miten juuri Tessan kaltaista, toisaalta aktiivista ja aika ahnetta, mutta toisaalta melko herkkää koiraa kannattaa ohjata. Treeneistä on ollut hyötyä myös ihan tavallisessa arjessa. Tessa on aina innoissaan huomatessaan pääsevänsä treenaamaan ja tuntuu nauttivan yhdessä tekemisestä. Tavataan treeneissä!

Terkuin, Hanna & Tessa

Yhteystiedot

OivaKoira 

Tontunmäentie 21,

02200 Espoo

info@oivakoira.fi

050-594 22 87 

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-23.
 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

 

     

 

 

 

Powered by Aava 3